Winterpret in de natuur en corona

12-02-2021 142 keer bekeken 0 reacties

Ga je naar buiten tijdens dit winterse weer? Geniet ervan, maar houd afstand, blijf zo veel mogelijk in je eigen omgeving en ga niet met de auto op pad.

Schaatsen

Schaatsen op natuurijs is op eigen risico. Houd je aan de toegangsregels van het natuurgebied. Blijf op de paden als je water wilt bereiken; struingebieden uitgezonderd. Ga niet in de rietkragen zitten. Dat geeft te veel verstoring.

Check altijd bij de lokale ijsclub of knsb.nl of het ijs is vrijgegeven en kijk voor veiligheidsregels op de website van knsb.nl;

Langlaufen

Vanwege de coronamaatregelen zetten onze boswachters geen langlaufloipes uit. We geven ook geen toestemming aan ondernemers of andere partijen om in onze gebieden loipes uit te zetten.

Parkeren

Het kan zijn dat gemeentes of veiligheidsregio’s parkeerplaatsen afsluiten, houd hiervoor de berichtgeving in de gaten. Is het druk, ga dan ergens anders heen.

Meer info

 

0  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen